fbpx

Proširene informacije o upotrebi kolačića

Sukladno članku 13. Zakonodavne uredbe br. 196/2003 (Kodeks o zaštiti osobnih podataka) i odredbi Jamca za zaštitu osobnih podataka u vezi s "Identifikacija pojednostavljenih postupaka za informacije i stjecanje suglasnosti za upotrebu kolačića - 8. svibnja 2014." Tvrtka Musatalent Academy Carmelo Vecchio (tvrtka) pruža sljedeće informacije o upotrebi kolačića na svojoj web stranici www.musatalent.it

Što su kolačići

Kolačić je kratki niz teksta koji se šalje pregledniku i, ako je potrebno, sprema na računalo, pametni telefon ili bilo koji drugi alat koji se koristi za pristup Internetu, svaki put kada se posjeti web mjesto. Kolačiće koristimo u razne svrhe kako bismo pružili brzo i sigurno digitalno iskustvo, na primjer, omogućujući vam da zadržite vezu sa rezerviranim područjem aktivnom tijekom pregledavanja stranica web mjesta; sigurno pohraniti vjerodajnice; identificirajte stranice web mjesta koje ste već posjetili kako biste spriječili njihovo ponavljanje.
Kolačići pohranjeni na računalu ne mogu se koristiti za dohvaćanje podataka s tvrdog diska, prijenos računalnih virusa ili prepoznavanje i korištenje vlasnikove adrese e-pošte. Svaki je kolačić jedinstven u odnosu na preglednik i uređaj koji se koriste za pristup web mjestu tvrtke.

Kolačići koje koristi Tvrtka i njihova svrha

Tehnički kolačići

Kolačići za navigaciju: Ovi su kolačići potrebni za pregledavanje web mjesta tvrtke; dopuštaju funkcije kao što su provjera autentičnosti, provjera valjanosti, upravljanje sesijom pregledavanja i sprečavanje prijevara. To su kolačići koji vam omogućavaju da potvrdite da se pristup Rezerviranom području redovito odvijao i omogućuju vam lako kretanje stranicama stranice

Za upotrebu ovih kolačića nije potreban vaš prethodni pristanak.

Funkcionalni kolačići: Ovi kolačići pružaju dodatnu funkcionalnost i omogućuju nam praćenje odabira posjetitelja, kao što je odabir jezika. To su kolačići koji vam omogućuju pamćenje korištenih postavki i vjerodajnica

Za upotrebu ovih kolačića nije potreban vaš prethodni pristanak.

Analitički kolačići: Ovi kolačići trećih strana omogućuju vam prikupljanje podataka o korištenju stranice od strane korisnika. To su kolačići koji omogućuju otkrivanje broja posjetitelja web mjesta, posjećenih stranica, vremena provedenog na web mjestu itd ...).

Za upotrebu ovih kolačića potreban je vaš prethodni pristanak.

Kolačići na društvenim mrežama:

Ovi kolačići trećih strana omogućuju korisnicima interakciju s društvenim mrežama (Facebook, Twitter). To su kolačići koji vam omogućuju dijeljenje sadržaja web mjesta putem društvenih mreža

Za upotrebu ovih kolačića potreban je vaš prethodni pristanak.

Profiliranje kolačića:

Ovi pažljivo odabrani i kontrolirani kolačići treće strane koriste se kako bi se osiguralo da su marketinške poruke primljene putem drugih web stranica koje tvrtka koristi za prijenos svojih reklamnih poruka prilagođene željama posjetitelja. To su kolačići koji vam, kada se koriste zajedno s drugim informacijama koje se odnose na vas, poput načina na koji se koriste naši proizvodi i / ili usluge, omogućuju prepoznavanje pristupa rezerviranom području i pružanje personaliziranih marketinških poruka u skladu s željama posjetitelja.

Za upotrebu ovih kolačića potreban je vaš prethodni pristanak.

Kolačići korišteni na web mjestu navedeni su u sljedećim tablicama:

KOLAČIĆI PRVE STRANKE
kolačićNomeTrajanjeSvrhaPristanak
MustatalentWC_ACTIVEPOINTERsjednicaTehnički kolačić koji sadrži vrijednost ID-a sesije u internetskoj trgoviniNE
MustatalentWC_GENERIC_ACTIVITYDATAsjednicaTehnički kolačić koji postoji samo u slučaju sesije s generičkim korisnikomNE
MustatalentWC_USERACTIVITY_ *sjednicaTehnički kolačić koji omogućuje prijenos podataka između preglednika i poslužitelja u slučaju SSL ili ne-SSL veze.NE
MustatalentWC_SESSION_ESTABLISHEDsjednicaTehnički kolačić stvoren kada korisnik pristupi internetskoj trgoviniNE
MustatalentWC_TRAJNOsjednicaTehnički kolačić koji pohranjuje funkcionalnost i marketinške funkcije povezane s personalizacijom ID-aNE
MustatalentWC_MOBILEDEVICEIDsjednicaTehnički kolačić koji otkriva uređaj koji koristi korisnikNE
MustatalentWC_AUTHENTICATION_ *sjednicaTehnički kolačić koji omogućuje sigurnu provjeru autentičnostiNE
MustatalentWC_Vremenski pomaksjednicaTehnički kolačić

Koristi se za izračunavanje vremenske zone vremenskih žigova

NE

KOLAČIĆI TREĆIH STRANA

Kolačići "treće strane" povezani su s uslugama trećih strana: koriste se u razne svrhe, poput analize napretka marketinških kampanja i / ili za isporuku personaliziranog oglašavanja na našim i partnerskim web mjestima. Ta se aktivnost naziva ponovno ciljanje i temelji se na navigacijskim aktivnostima, poput pretraživanog odredišta, pregledanih struktura i još mnogo toga.
Evo popisa gore spomenutih kolačića:

Naziv kolačićadomenaKategorijaSvrhaPoveznica web mjesta treće strane za deaktiviranje kolačića
__utma, _utmb, _utmc, _utmli, __utmep, _utmept, _utmv, _utmzwww.google.comtrajanAnalitika, ponovno ciljanjehttps://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=it
_dc_gtm_UA_42147344-1www.google.comtrajanAnalitika, ponovno ciljanjehttps://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=it

Društveni dodaci
Ovi "društveni gumbi" vidljivi su na našoj web stranici kako bi vam omogućili dijeljenje sadržaja putem društvenih mreža, uključujući Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube i Google Plus. Te platforme na našu web stranicu postavljaju kolačiće kako bi im omogućili prikupljanje podataka o vašem pregledavanje.

Saznajte više o kolačićima treće strane

• Googleova pravila o privatnosti dostupna su na sljedećoj poveznici:
https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

• Linkedinova pravila o privatnosti dostupna su na sljedećoj poveznici:
https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

• Facebook pravila o privatnosti dostupna su na sljedećoj poveznici:
https://www.facebook.com/policy.php

• Pravila o privatnosti za Twitter dostupna su na sljedećoj poveznici:
https://twitter.com/privacy

Upravljanje vašim postavkama kolačića

U vrijeme pristupanja bilo kojoj stranici Web stranice postoji natpis koji sadrži pojednostavljene informacije.
Nastavkom pregledavanja, pristupanjem drugom području web stranice ili odabirom elementa istog (na primjer, slika ili veza), dana je suglasnost za upotrebu kolačića.
Postavke kolačića moguće je izmijeniti i upravljati njima putem postavki preglednika:

1.kroz postavke preglednika
Ako želite blokirati ili izbrisati kolačiće primljene sa stranice tvrtke ili bilo koje druge stranice, to možete učiniti promjenom postavki preglednika putem odgovarajuće funkcije.
Ispod su veze na upute sljedećih preglednika:
- Internet Explorer - http://windows.microsoft.com/en-gb/windows-vista/block-or-allow-cookies
- Chrome - https://support.google.com/chrome/answer/95647
- Firefox - https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences
- Opera - http://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy/
- Safari - http://support.apple.com/kb/PH17191
Podsjećamo vas da bi onemogućavanje svih kolačića, uključujući kolačiće za navigaciju i funkcionalnost, moglo uzrokovati neugodnosti u navigaciji na web mjestu tvrtke. Na primjer, možete posjetiti javne stranice web mjesta, ali možda neće biti moguće pristupiti rezerviranom području ili obaviti kupnju.

Korištenje drugih web stranica

Preporučuje se da pročitate podatke o privatnosti i kolačićima web stranica kojima se pristupa putem poveznica na web mjestu tvrtke.

Vaša prava

U bilo kojem trenutku možete zatražiti podatke o obradi vaših osobnih podataka, dobiti ažuriranje, ispravak ili integraciju istih, kao i otkazivanje, pretvaranje u anonimni oblik ili blokiranje podataka obrađenih kršenjem zakona i suprotstaviti se obrada Vašeg u skladu s odredbama članka 7. Zakonodavne uredbe 196/2003 u cjelosti izviještena na kraju ovih podataka.

Da biste ostvarili svoja prava, možete se obratiti upravljaču podacima slanjem pisane komunikacije na donju adresu ili e-poštom na [e-pošta zaštićena]

Vlasnik i voditelj obrade podataka

Upravitelj podataka je Ditta Musatalent akademija Carmelo Vecchio, sa sjedištem u ulici Alessandro Valignani 23 - 65126 Pescara (Pe)
Osoba zadužena za liječenje je gospodin Carmelo Vecchio.

Posljednje ažuriranje: 23. lipnja 2015

Članak 7. Zakonodavna uredba 196/2003. Prava koja se pripisuju zainteresiranoj strani.

1. Zainteresirana strana ima pravo dobiti potvrdu o postojanju ili ne osobnih podataka koji se odnose na nju, čak i ako još nisu registrirani, i njihovu komunikaciju u razumljivom obliku.

2. Zainteresirana strana ima pravo dobiti naznaku:

1. o podrijetlu osobnih podataka;

2. svrhe i metode obrade;

3. logike primijenjene u slučaju liječenja provedenog uz pomoć elektroničkih instrumenata;

4. detalje o identifikaciji vlasnika, menadžera i imenovanog predstavnika sukladno članku 5. stavku 2;

5. subjekata ili kategorija subjekata kojima se osobni podaci mogu priopćiti ili koji o njima mogu saznati kao imenovani predstavnici na teritoriju države, menadžeri ili agenti.

3. Zainteresirana strana ima pravo dobiti:

1. ažuriranje, ispravljanje ili, kada je zainteresirano, integracija podataka;

2. otkazivanje, pretvaranje u anonimni oblik ili blokiranje podataka obrađenih kršenjem zakona, uključujući one koje nije potrebno čuvati u svrhe za koje su podaci prikupljeni ili naknadno obrađeni;

3. potvrda da su postupci navedeni u slovima a) i b) upozoreni, također s obzirom na njihov sadržaj, onima kojima su podaci dostavljeni ili distribuirani, osim u slučaju u kojem je ispunjenje pokaže se nemogućim ili uključuje upotrebu sredstava koja su očito nesrazmjerna zaštićenom pravu.

4. Zainteresirana strana ima pravo prigovora, u cijelosti ili djelomično:

1. iz legitimnih razloga, na obradu osobnih podataka koji se na njega odnose, čak i ako su relevantni za svrhu prikupljanja;

2. obradi osobnih podataka koji se na njega odnose u svrhu slanja reklamnog materijala ili materijala za izravnu prodaju ili radi provođenja istraživanja tržišta ili komercijalne komunikacije.

Tehnički kolačići: Oni ne trebaju prethodni pristanak korisnika za njihovu upotrebu.

Analitički kolačići: Za njihovo korištenje potreban je prethodni pristanak korisnika.

Profiliranje kolačića: Za njihovo korištenje potreban je prethodni pristanak korisnika.

Kolačići za društvene mreže i profiliranje: Za njihovo korištenje potreban je prethodni pristanak korisnika.

Otvorite WhatsApp
Trebamo li vas?
Pozdrav, kontaktirajte nas na WhatsApp-u, tu smo da odgovorimo na vaše zahtjeve!