ikon latihan kuning

METODE

inovatif, cepet
latihan level tinggi
MULAI
ikon-pratinjau-kuning

SHOP

Produk, aksesoris,
alat lan peralatan
MULAI
ikon kuning-adat

ASK US

kursus online sampeyan
kaya sing mbok karepake
MULAI
ikon latihan kuning

METODE

inovatif, cepet
latihan level tinggi
MULAI
ikon-pratinjau-kuning

SHOP

Produk, aksesoris,
alat lan peralatan
MULAI
ikon kuning-adat

ASK US

kursus online sampeyan
kaya sing mbok karepake
MULAI

Akademi Kecantikan ing spesialis anti-tuwa lan dandanan!

Musatalent minangka Akademi sing lair ing taun 2002 saka ide, yaiku nggawe komunitas seniman kabeh kategori sing makarya ing jagad Italia sing apik.

Seniman kanthi impen umum, yaiku nyawijikake kanthi jeneng, papan kanggo nuduhake pengalaman, ilmu profesional sing kasedhiya kanggo para bocah enom sing talenta lan uga bocah-bocah sing kurang enom, sing ambisius lan kepengin sinau profesi sing dibutuhake ing jagad estetika lan kaendahan.

Pirang-pirang taun kepungkur lan para guru Italia lan manca negara gabung karo komunitas kita, nggawa piwulang. Dheweke sinau lan nggawe kursus pengajaran sing apik sing ditawakake ing kursus pelatihan sing saiki lan apik ing teknik lan gaya lan tetep njaga garis dhasar sing padha, yaiku keamanan, gaya, lan rasa Italia ing formula kaendahan estetika.

Wis pirang-pirang taun pelatihan lan kursus nyegerake, mesthi diupdate kanthi teknik make-up estetika lan kabeh cara lan inovasi sing ora invasif sing bisa mbenerake cacat lan nggawe harmoni lan kaendahan.

Tujuane yaiku supaya ilmu kita dingerteni kanthi latihan sing dituju kanggo teknik individu ora mung ing wilayah Italia nanging uga ing luar negeri kayata Rusia, Swiss lan Spanyol sing gaya lan gaya estetis kita digoleki ikon kaya khas kabeh sing makili digawe. ing Italia.

Akademi Musatalent minangka tim operator estetika, seniman tato, seniman riasan, dokter estetika sing nyedhiyakake pengetahuane kanggo para siswa sing seneng banget babagan sektor sing apik iki, sing kepengin sinau proyek kanthi cara sing profesional lan bener.

Suwe-suwe, cara nawakake kursus latihan ora mung dadi pengajaran laboratorium sing ditindakake ing kelas, nanging uga kursus video lengkap lan profesional sing wis kasedhiya online ing portal iki utawa ing wektu tartamtu uga streaming langsung. Metodologi iki dirancang kanggo njamin keamanan lan kualitas pendhidhikan sanajan ing jaman darurat kesehatan iki amarga pandemi koval-19.

Aja ragu-ragu hubungi kita kanggo informasi, staf bakal seneng menehi dhukungan.

Kursus Video Online

Kabeh rega kalebu PPN

Kursus Video Online kanthi Sertifikat

Kabeh rega kalebu PPN

SING GAMPANG SAIKI!

KANGGO MUNGKIN SAIKI LAN KAMU Mugo-mugo MUNG KANGGO Miwiti

Latihan profesional
kanthi cara 
BELAJAR LANGSUNG ONLINE
ngetutake mulyo saka omah

Cepet kasedhiya
KURSUS UNIK
ING MODE 
BELAJAR LANGSUNG ONLINE

Babagan kita

Tinjauan siswa

Musatalent
4.8
Adhedhasar 20 ulasan
diwujudake dening Facebook
Mantas Ramoška
Mantas Ramoška
2020-10-20T20:14:40+0000
Aku menehi kursus kanggo pacar seni kuku. Dheweke seneng lan ujar yen diparingi... akeh emosi. Wingi dheweke duwe klien pertama lan klien apik banget lan klien seneng! Thanks Musatalent 😁❤wacanen ...
Diana Maria Ionita
Diana Maria Ionita
2020-10-07T13:55:19+0000
Mesthi wae video sing apik banget, aku dadi kepincut karo teknik iki kanggo aku lan amarga alasan profesional sing kuwat... panjaluk pen hyaluron iki. Aku dianjurake kursus online akademi iki lan aku seneng banget. Video kasebut gampang diikuti, jelas banget lan sing penting dijlentrehake kanggo netepi kabeh kritéria profesional sing dibutuhake kanggo metode iki, ora kaya tutorial DIY sing cethek lan mbebayani sing ditemokake ing youtube. Super dianjurake !!wacanen ...
Marco Bozzelli
Marco Bozzelli
2020-10-07T13:21:58+0000
Aku menehi hadiah kanggo bojoku lan tuku video sing nuduhake cara ngetrapake metode pena hyaluron, è... seneng banget. Kursus kasebut rampung kanthi apik lan guru nerangake kabeh langkah kanthi profesionalisme sing apik. Potret kasebut apik banget lan jelas lan sistem ngidini sampeyan maneh video ing salawas-lawase lan nalika sampeyan pengin. Uga kalebu buku sing ditulis kanthi apik sing bisa dicithak. Kualitas rega sing apik!wacanen ...
Giusi Gusmano
Giusi Gusmano
2020-10-01T21:41:08+0000
Aku kirim maneh pengalamanku amarga kajianku wis dihapus. Aku tuku kursus pena hyaluron, Video kasebut... iku ala, kameramen kasebut kaget lan ora fokus ing posisi aplikasi pena utawa lambe bocah wadon. Aku mikir video YouTube luwih migunani ... Minangka kanggo pdf, dhasar sing dangkal, dhasar meh ora duwe pengalaman.wacanen ...
Giulia Anna D'Orazio
Giulia Anna D'Orazio
2020-09-23T22:47:06+0000
Aku tuku kursus video pena hyaluron kanggo ngenteni rawuh ing kelas, pancen apik lan apik!... Guru jelas ing presentasi lan macem-macem langkah dianggep intuisi lan gampang ditindakake! Aku ora sabar ngenteni mlebu kelas 🙂wacanen ...
Gevi Veliu
Gevi Veliu
2020-08-03T08:16:06+0000
Aku kudu matur nuwun marang Loris amarga wis menehi saran babagan kursus lan kabeh staf ing sekitar dheweke kanggo organisasi kasebut... kursus aku seneng milih Musatalent kanggo kulo matur nuwun kanthi sanget kasedhiyan ♥ ️ lan saran.wacanen ...
Ursula Ciribilli
Ursula Ciribilli
2020-07-16T17:37:05+0000
Super profesional .. Dheweke kerja kanthi semangat! Aku pancen nyaranake ♥ ️
Tatiana Di Gioia
Tatiana Di Gioia
2020-07-02T14:13:54+0000
Lingkungan sing bersih, tim sambutan sing ramah banget, organisasi sing resik lan sampurna... siyap-siyap..Kursus profesional tingkat tinggi. Super dianjurake banget.wacanen ...
Martin Demez
Martin Demez
2020-06-26T12:02:48+0000
Aku pancen kudu ngucapake selamat marang profesionalisme sampeyan !!! Serius, mesthi kasedhiya, produk top, uga sampeyan... Kursus sing efektif banget kanthi rega sing bisa diakses kabeh. Mesthi wae nyaranake sampeyan menyang wong liya! Kita ngarep-arep bisa kerja sama mbesuk.wacanen ...
Luana Lou
Luana Lou
2020-05-25T20:56:32+0000
Aku nyaranake njupuk kursus Musatalent utawa luwih amarga kursus kasebut pancen hebat! Ing karantina aku duwe... Aku luwih ngerti akademi profesional tenan iki, karo kabeh profesional sing wis ana lan aku pengin nyoba kursus dandanan. Kursus sing apik banget, gampang dingerteni sanajan kanggo wong-wong sing paling cedhak karo jagad iki. Aku langsung nggunakake konsep lan aku pancen wis apik. Aku uga wiwit gawe dandanan lan aku seneng banget. Amarga kemungkinan pungkasane aku bisa nggawe sing nyenengake lan entuk dhuwit uga 😍 Matur nuwun Akademi Musatalent, kita bakal enggal ngrungokake babagan kursus sabanjure sing wis dakkarepake!wacanen ...
Stefania Amanda Bathory
Stefania Amanda Bathory
2020-05-25T10:20:29+0000
Aku operator estetika profesional sing melu akademi iki kanggo nggedhekake katrampilan lan menehi aku... langsung diwenehi profesionalisme paling gedhe kanggo sinau macem-macem spesialisasi ing bidang kaendahan lan estetika liwat guru sing apik lan trampil banget. Aku wareg banget amarga ngrampungake kursus saben duwe umpan balik profesional lan ekonomi sing langsung lan luar biasa. Thanks kanggo Akademi Musatalentwacanen ...
Maria Vittoria
Maria Vittoria
2020-02-20T14:33:01+0000
Profesional sing seneng tugas, mesthi kasedhiya lan siyap nganyari babagan kerjane... curate, kanthi panjelasan sing jelas lan migunani kanggo wong-wong sing, kaya aku, kaya jagad iki ⭐⭐⭐⭐⭐wacanen ...
Arianna Montanaro
Arianna Montanaro
2020-02-19T09:03:58+0000
Kursus sing beda-beda kanthi macem-macem jinis .. Profesor saben kursus wis siyap lan profesional. Aku nyaranake... kabeh yen sampeyan pengin persiyapan ndhuwur!wacanen ...
Morena Noemi
Morena Noemi
2019-12-23T12:30:06+0000
Aku nyaranake kursus, wong sing lengkap, grapyak, profesional .. Matur suwun kabeh staf.
Donatella Memmo
Donatella Memmo
2019-12-22T22:07:47+0000
Aku melu rong kursus Musatalent: microblading lan pena Ialuronic. Entuk ilmu ing lapangan... estetis karo Musatalent tegese alon-alon nyadari cita-cita duwe ilmu sing bener lan bener ing saben sektor estetika jagad, manawa ana persiapan sing ora ana tandhingane guru sing ora mung ahli, nanging uga semangat lan bisa komunikasi sing cukup sampeyan panjelasan sing efektif babagan kabeh detail sing cilik. Kabeh diresiki ing keramahan, keramahan, ramah, lan kasedhiyan sing gedhe kanggo njaga keraguan utawa review. Paling ora, nanging paling ora: regane dhuwit. Aku yakin yen kanggo akurasi lan profesionalisme sing ditawakake kursus luwih larang. Rega musatalent padha karo segawon lan babi sing nindakake kursus nanging tanpa ngerti kepiye lan tanpa duwe pengalaman telung puluh taun ing lapangan. Matur suwun Musaaa!wacanen ...
Elena Ramona
Elena Ramona
2019-12-17T17:26:56+0000
Kursus sing apik banget, kanthi guru sing duwe pengalaman apik
Tina Salvati
Tina Salvati
2019-04-13T19:37:17+0000
serius, profesional lan siyap !!!
Cristina Avarvarei Russu
Cristina Avarvarei Russu
2019-04-08T20:38:23+0000
Grandiiiiii! Sugeng kanggo kabeh profesionalisme, utamane Luna !! ! Aku seneng banget milih sampeyan... kanggo aku mlaku! Sampeyan nomer siji! 😘😘😘😘wacanen ...
Francesca Fusacchia
Francesca Fusacchia
2019-04-08T20:00:40+0000
Sugeng sonten kabeh .... jenengku Francesca lan aku asale saka Rieti ... Biyen aku melu "akademi" sing ora pantes... jeneng iki amarga ora duwe piwulang lan liya-liyane ....! Pungkasan, aku nemokake ing KAMU, PROFESIONALISME HEBAT, KURSUS LAN GURU! Kursus sing dakrawuhi sajrone 4 dina iki minangka kursus sing paling apik sajrone uripku! Staff gedhe, nanging sing penting guru Luna, sing duwe profesionalisme, bakat lan semangat ing apa sing ditindakake, wis nguntungake kula kanggo masa depan profesional. Matur suwun karo kanca-kancaku kanggo dina-dina sing hebat iki ... lan matur nuwun banget amarga positipitas lan ngguyu sing ora kaetung! 1000 kaping matur nuwun kanggo kabeh! Aku tresna sampeyan! Kabeh sing wis dak sinaoni ing jaman saiki bakal migunani ing uripku lan ora mung ing bidang iki! pengalaman unik sing bakal dakeling-eling! Aku bakal kangen banget karo sampeyan! ❤❤❤❤❤wacanen ...
Ilaria La Mura
Ilaria La Mura
2018-04-17T20:47:14+0000
Profesionalisme, kursus video kanthi panjelasan sing jelas lan sederhana. Disaranake tenan!
Ulasan liyane

Piranti lan produk profesional

Piranti lan produk sing digunakake ing kursus

  • K-COVER bunderan peteng 1x5ml

    K-Cover minangka asam hyaluronic pertama sing dicampur karo pigmen ultra-purified sing nembus dermis entheng kanggo nyuda lan nghidrat bunderan peteng.

    K-Cover minangka dermocosmetic sing dirancang kanggo hidrasi lan ...

     20,00 (Kalebu PPN) Tambahake menyang kertu
  • HYALKLASS MAKE UP 4x5ml - warna Sedheng

    PAKET WARNA TUNGGAL - Werna sing kasedhiya: cahya, medium, peteng lan peteng

    Iki minangka asam hyaluronic linear anyar sing diperkaya karo mikro-pigmen organik.

    HYALKLASS MAKE UP minangka dermocosmetic kanthi bentuk gel ...

     75,00 (Kalebu PPN) Tambahake menyang kertu
  • HYALKLASS MAKE UP 4x5ml - Warni cahya

    PAKET WARNA TUNGGAL - Werna sing kasedhiya: cahya, medium, peteng lan peteng

    Iki minangka asam hyaluronic linear anyar sing diperkaya karo mikro-pigmen organik.

    HYALKLASS MAKE UP minangka dermocosmetic kanthi bentuk gel ...

     75,00 (Kalebu PPN) Tambahake menyang kertu
  • HYALKLASS MAKE UP 4x5ml - Werna peteng Jero

    PAKET WARNA TUNGGAL - Werna sing kasedhiya: cahya, medium, peteng lan peteng

    Iki minangka asam hyaluronic linear anyar sing diperkaya karo mikro-pigmen organik.

    HYALKLASS MAKE UP minangka dermocosmetic kanthi bentuk gel ...

     75,00 (Kalebu PPN) Tambahake menyang kertu

Ndhaptar kanggo buletin gratis lan sampeyan bakal nampa COUPON DISKON 20% kanggo digunakake ing kabeh kursus online!