fbpx

KURSET E AKADEMIS MUSATALENT P FORR MIRELLSIN PSIKOFISIKE

Akademia Musatalent i ka kushtuar gjithmonë vëmendje të veçantë sektorit të shëndetit dhe mirëqenies psikofizike. Ekipi i mësuesve tanë përbëhet nga profesionistë të specializuar në sektorë të ndryshëm duke filluar nga psikologjia, tek motivuesit, tek specialistët e brendshëm të vetë-shërimit, tek ekspertët në lëndët estetike dhe të bukurisë.
Rrjedhimisht, trajnimet e propozuara kanë për qëllim botën e Bukurisë dhe Mirëqenies, të jashtme dhe të brendshme.

KURSET ME REGJISTRIMET E HAPUR

Hapni WhatsApp
A keni nevojë për ne?
Përshëndetje na kontaktoni në WhatsApp, ne jemi këtu për t'ju përgjigjur kërkesave tuaja!