ikon konéng-latihan

MÉTODE

inovatif, gancang
latihan tingkat tinggi
KADIEU
ikon-sawangan-konéng

toko

Produk, asesoris,
alat-alat sareng alat-alatna
KADIEU
ikon konéng-adat

TANYA US

kursus online Anjeun
sakumaha anu anjeun pikahoyong
KADIEU
ikon konéng-latihan

MÉTODE

inovatif, gancang
latihan tingkat tinggi
KADIEU
ikon-sawangan-konéng

toko

Produk, asesoris,
alat-alat sareng alat-alatna
KADIEU
ikon konéng-adat

TANYA US

kursus online Anjeun
sakumaha anu anjeun pikahoyong
KADIEU

Akademi Kaindahan dina spesialis anti sepuh sareng make-up!

Musatalent mangrupikeun Akademi anu dilahirkeun di 2002 tina ideu, nyaéta nyiptakeun komunitas seniman sadaya kategori anu beroperasi di dunya buatan Italia kaindahan.

Artis anu gaduh impian anu biasa, nyaéta ngahijikeun dina nami, dimana bagikeun pangalamanana, élmu panarjamahna sayogi pikeun nonoman anu berbakat malahan kirang jalma ngora, ambisius sareng daék diajar profesi anu diperyogikeun dina dunya éstétika sareng kaindahan.

Mangtaun-taun ngalangkung sareng tuan Italia sareng asing ngagabung sareng komunitas urang, nyandak ajaranana. Aranjeunna diajar sareng nyiptakeun kursus-kursus pengajaran anu pikaresepeun anu ditawarkeun dina kursus latihan anu teras-terasan sareng pikaresepeun boh dina téknik sareng dina gaya sareng salawasna ngajaga garis dasar anu sami, anu aman, gaya, sareng rasa Italia dina formula kaéndahan éstétis.

Salami mangtaun-taun latihan sareng kursus nyegerkeun dilahirkeun, teras diénggalan dina téhnik make-up éstétis sareng dina sagala metode sareng inovasi anu teu invasif anu tiasa ngabenerkeun kakurangan sareng nyiptakeun harmoni sareng kaindahan.

Tujuanana nya éta pikeun nyababkeun kanyaho urang sareng latihan anu ditujukeun pikeun téhnik masing-masing sanés ngan ukur di daérah Itali tapi ogé di mancanagara sapertos Rusia, Swiss sareng Spanyol dimana gaya sareng rasa éstétika urang dipilarian ikon sakumaha anu has tina sagala rupa anu ngagambarkeun buatan Itali.

Akademi Musatalent mangrupikeun tim operator éstétis, seniman tato, seniman mekap, dokter estetika anu nyayogikeun pangetahuanna pikeun mahasiswa anu resep kana sektor anu saé ieu, hoyong pisan diajar padamelan ku cara anu propésional sareng leres.

Kana waktosna, cara urang nawiskeun kursus latihan henteu ngan ukur kana pangajaran laboratorium anu dilaksanakeun di kelas, tapi ogé sareng kursus pidéo anu lengkep sareng propésional parantos sayogi online dina portal ieu atanapi dina waktos-waktos anu tangtu ogé dina streaming langsung. Métodologi ieu parantos dirarancang pikeun mastikeun kasalametan sareng kualitas pendidikan bahkan dina kaayaan darurat kaséhatan ieu kusabab pandemi koov-19.

Entong ragu ngahubungan kami pikeun inpormasi naon waé, staf kami bakal senang masihan anjeun dukungan naon waé.

Kursus Pidéo Online

Sadaya harga kami kalebet PPN

Kursus-kursus Pidéo Online kalayan Sértipikat

Sadaya harga kami kalebet PPN

TEU DAPAT AYEUNA!

Candak kauntungan ayeuna sareng urang ngarepkeun anjeun éta mimiti hiji mangsa nu bakal datang brilian

Latihan propésional
kalayan padika 
PEMBELAJARAN LANGSUNG ONLINE
nuturkeun genah ti bumi

SADAYANA
KURSUS UNIK
Dina modeu 
PEMBELAJARAN LANGSUNG ONLINE

Tentang Kami

Tinjauan murid urang

Musatalent
4.8
Dumasar 20 ulasan
direalisasikeun ku Facebook
Mantas Ramoška
Mantas Ramoška
2020-10-20T20:14:40+0000
Kuring masihan kursus ka kabogoh seni kuku kuring. Anjeunna resep pisan sareng nyarios yén anjeunna masihan ka anjeunna... seueur émosi. Kamari anjeunna ngagaduhan klién kahijina sareng anjeunna saé pisan sareng klienna bagja! Nuhun Musatalent 😁❤baca ...
Diana Maria Ionita
Diana Maria Ionita
2020-10-07T13:55:19+0000
Tangtu pidéo anu saé, kuring kataji ku téhnik ieu boh pikeun kuring boh alesan profesional anu kuat... nyuhungkeun kalam hyaluron ieu. Kuring disarankeun kursus online akademi ieu sareng kuring ngagaduhan waktos anu leres pisan. Pidéo na gampang dituturkeun, jelas pisan sareng di luhur sadayana dijelaskeun saluyu sareng kriteria profesional anu diperyogikeun pikeun metode ieu, henteu sapertos tutorial DIY deet sareng bahaya anu dipendakan dina youtube. Super disarankeun !!baca ...
Marco Bozzelli
Marco Bozzelli
2020-10-07T13:21:58+0000
Abdi masihan hadiah ka pamajikan sareng mésér pidéo anu nunjukkeun cara nerapkeun metode pena hyaluron, è... bungah pisan. Kursus parantos beres sareng guru ngajelaskeun sadaya léngkah kalayan profesionalisme anu hébat. Potret na alus pisan sareng jelas sareng sistem ngamungkinkeun anjeun pikeun marios pidéo salamina sareng iraha anjeun pikahoyong. Ogé kalebet hiji edaran anu éndah ditulis pikeun nyetak. Kualitas harga anu saé!baca ...
Giusi Gusmano
Giusi Gusmano
2020-10-01T21:41:08+0000
Kuring ngirimkeun deui pangalaman kuring kusabab ulasan kuring parantos dihapus. Abdi mésér kursus pena hyaluron, Pidéo na... éta goréng, kaméra kaméra staggers tur henteu museurkeun posisi posisi pulpén atanapi biwir mojang. Saur pidéo YouTube langkung saé ... Sedengkeun pikeun pdf, leres-leres deet, dasar ampir intuitif janten teu ngalaman.baca ...
Giulia Anna D'Orazio
Giulia Anna D'Orazio
2020-09-23T22:47:06+0000
Abdi mésér kursus pidéo kalam hyaluron dina ngantosan kahadiran kelas, éta saé pisan sareng hasil saé!... Guru jelas dina éksposisi sareng sababaraha léngkah anu diperlakukeun janten intuitif pisan sareng gampang dituturkeun! Abdi henteu sabar ngantosan bagian kelas 🙂baca ...
Gevi Veliu
Gevi Veliu
2020-08-03T08:16:06+0000
Kuring kedah hatur ka Loris pikeun mamatahan kuring ngeunaan kursus sareng sadaya staf di sakitar anjeunna pikeun organisasi... tina kursus-kursus Kami resep milih Musatalent pikeun tunggangan kuring hatur nuhun pisan kana kasayogian ♥ ️ sareng saran anjeun.baca ...
Ursula Ciribilli
Ursula Ciribilli
2020-07-16T17:37:05+0000
Super propésional .. Aranjeunna damel kalayan sumanget! Abdi nyarankeun pisan ♥ ️
Tatiana Di Gioia
Tatiana Di Gioia
2020-07-02T14:13:54+0000
Lingkungan anu bersih, tim sambutan anu ramah pisan, organisasi anu bersih sareng sampurna... siap-siap..Kursus Profesional tingkat luhur. Super dianjurkeun pisan.baca ...
Martin Demez
Martin Demez
2020-06-26T12:02:48+0000
Kuring bener-bener kudu ngabagjakeun anjeun kana profesionalisme anjeun !!! Serius, salawasna aya, produk-produk top, ditambah anu anjeun lakukeun... kursus anu épéktip pisan sareng harga tiasa diaksés sadayana. Pasti bakal nyarankeun anjeun ka batur! Kami ngarepkeun gaduh kerjasama di waktos payun.baca ...
Luana Lou
Luana Lou
2020-05-25T20:56:32+0000
Kuring nyarankeun pisan pikeun nyandak salah sahiji atanapi langkung kursus Musatalent sabab éta leres-leres hebat pisan! Dina karantina kuring gaduh... Kuring terang akademi anu leres-leres propésional ieu langkung saé, kalayan sadaya propésional anu ngawangun éta sareng kuring hoyong nyobian kursus makeup. Kursus anu saé pisan, gampang dipikaharti bahkan pikeun jalma-jalma anu aya dina pendekatan anu munggaran pikeun dunya ieu. Kuring langsung ngalaksanakeun konsép na kuring leres-leres ningkat pisan. Kuring ogé mimiti ngalakukeun sababaraha makeup pikeun digawé sareng kuring resep pisan. Kusabab kamungkinan kuring tungtungna bakal tiasa ngalakukeun naon anu ngagumbirakeun kuring sareng ngasilkeun artos ogé 😍 Hatur nuhun Akademi Musatalent, kami bakal ngadangu ti anjeun kanggo kursus salajengna anu kuring parantos rarancang lakukeun!baca ...
Stefania Amanda Bathory
Stefania Amanda Bathory
2020-05-25T10:20:29+0000
Kuring operator éstétika propésional kuring tos ka akademi ieu pikeun ngajembaran kamampuan kuring sareng gaduh kuring... geuwat dipasihan profesionalisme anu utami dina diajar sababaraha spésialisasi dina bidang kaéndahan sareng estetika ngalangkungan guru anu hebat sareng terlatih. Kuring pisan wareg nalika kuring réngsé kursus unggal kuring salawasna ngagaduhan tanggepan profesional sareng ékonomi saharita sareng luar biasa. Nuhun Akademi Musatalentbaca ...
Maria Vittoria
Maria Vittoria
2020-02-20T14:33:01+0000
Profésional anu resep kana padamelanna, sok sayogi sareng siap ngapdet kana padamelanna... dikurasi, sareng panjelasan anu jelas sareng mangpaat pikeun anu resep, sapertos kuring, sapertos dunya ieu ⭐⭐⭐⭐⭐baca ...
Arianna Montanaro
Arianna Montanaro
2020-02-19T09:03:58+0000
Kursus-kursus anu hadé pikeun sagala rupa .. Profesor pikeun masing-masing kursus siap pisan sareng propésional .. Abdi nyarankeun ka éta... sadayana upami anjeun hoyong persiapan luhur!baca ...
Morena Noemi
Morena Noemi
2019-12-23T12:30:06+0000
Kuring nyarankeun pisan kursus-kursus, jalma-jalma lengkep, ramah, profesional .. Kuring hatur ka sadaya staf.
Donatella Memmo
Donatella Memmo
2019-12-22T22:07:47+0000
Kuring ngiringan dua rupa kursus Musatalent: microblading sareng pulp Ialuronic. Mangtaun elmu di lapangan... estetika sareng Musatalent hartosna lalaunan ngawujudkeun impian pikeun ngagaduhan pangetahuan anu leres sareng leres dina unggal sektor dunya jétu éstétika, kapastian ngagaduhan persiapan anu teu aya tandingan anu dipasihkeun ku guru anu henteu ngan ukur khusus tapi ogé sumanget sareng sanggup komunikasi anu cekap pikeun ditawarkeun anjeun penjelasan anu épéktip pikeun unggal detail anu saeutik. Sadayana ditutupan ku silaturahmi, marahmay, silaturahmi sareng kasadiaan anu hébat pikeun tetep aya hubunganana pikeun ragu sareng ulasan. Panungtung tapi teu saeutik: nilaina artos. Kuring yakin yén pikeun akurasi sareng profesionalisme anu ditawarkeun kursus kedah langkung mahal. Harga musatalent sami sareng anjing sareng babi anu ngalakukeun kursus tapi tanpa terang kumaha ngalaksanakeunana sareng tanpa gaduh tilu puluh taun pangalaman di lapangan. Nuhun Musaaa!baca ...
Elena Ramona
Elena Ramona
2019-12-17T17:26:56+0000
Tangtosna saé pisan, sareng guru anu gaduh pangalaman hébat
Tina Salvati
Tina Salvati
2019-04-13T19:37:17+0000
serius, propésional sareng siap !!!
Cristina Avarvarei Russu
Cristina Avarvarei Russu
2019-04-08T20:38:23+0000
Grandiiiiii! Ngahaturkeun nuhun ka sadayana pikeun profesionalisme na, khususna ka Luna !! ! Abdi resep pisan milih anjeun... keur kuring lumpat! ANJEUN BILU SAJI! 😘😘😘😘baca ...
Francesca Fusacchia
Francesca Fusacchia
2019-04-08T20:00:40+0000
Wilujeng sonten sadayana .... nami abdi Francesca sareng kuring asalna ti Rieti ... Baheula kuring ngiringan "akademi" anu teu pantes.... nami ieu kusabab teu gaduh pangajaran sareng sajabina ....! Tungtungna kuring mendakan di ANJEUN, PROFESIONALISMEUNG HEBAT, KURSUS JEUNG PANGAJARAN! Kursus anu kuring hadiran dina 4 dinten ieu mangrupikeun jalan anu paling éndah dina kahirupan kuring! Staf anu hébat, tapi anu penting sadayana guru urang Luna, anu ku profesionalisme, bakat sareng karep na dina naon anu dilakukeun, parantos ngabeungharan kuring pikeun masa depan profesional kuring. Hatur nuhun ka réréncangan kuring pikeun dinten-dinten anu saé ieu ... sareng nuhun di luhur sadayana pikeun positipitas sareng tawa anu henteu kaetung! 1000 kali hatur nuhun ka sadayana! Abdi bogoh ka anjeun! Sagala hal anu kuring parantos pelajari dina jaman ayeuna bakal gampang dina kahirupan kuring sareng sanés ngan ukur dina bidang ieu! pangalaman anu unik anu kuring bakal tetep bawa dina haté! Kuring bakal sono pisan ka anjeun! ❤❤❤❤❤baca ...
Ilaria La Mura
Ilaria La Mura
2018-04-17T20:47:14+0000
Profesionalisme anu hébat, kursus pidéo kalayan panjelasan anu jelas sareng saderhana. Disarankeun pisan!
Tinjauan anu sanés

Parabot propésional sareng produk

Alat sareng produk anu dianggo dina kursus kami

Ngadaptarkeun buletin kami gratis sareng anjeun bakal nampi COUPON DISKON 20% kanggo dianggo dina sadaya kursus online!